Bijzondere-wanddecoraties

Welkom

Welkom op de website waar wij een aantal bijzondere-wanddecoraties bij elkaar hebben gezocht.Deze wanddecoraties vinden wij bijzonder omdat zij iets afwijken van het standaard schilderij of houten tekstbord.De wanddecoratie die wij hebben uitgekozen zijn bijvoorbeeld erg groot, apart materiaal, moeilijk te vervaardigen, supermodern of heel vintage of bijvoorbeeld een heel apart model.De vele wanddecoratie die wij hebben gevonden kunnen online aangeschaft worden bij verschillende webwinkels.Het zijn wel webwinkels welke gespecialiseerd zijn in de woninginrichting.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in de webwinkel van de betreffende aanbieder.

you'll never walk Alone

DK) Wanddecoratie metaal met een tekst.

naar de website

Grote Wandklok

188) Een grote klok is behalve een woonaccessoire tevens een wanddecoratie. Kijk maar eens naar deze mooie robuuste wandklok.

naar de website

muurdecoratie Red Stone

DK) Hier ziet U een 3D metalen wandobject met een aantal opgelaste elementen. Afmeting breedte 102 cm x diepte 7 cm en hoogte 60 cm. Een mengeling van zachte kleuren die bewust vintage zijn gemaakt.

naar de website

Wandpaneel Palma

(188)Een prachtig stukje houtsnijwerk in de vorm van een groot 3D-houten wandpaneel.De afmeting van dit prachtige decoratieve exemplaar is 120 X 120 centimeter.

naar de website

Houten Wandklok

188) Bijzondere ronde houten wandklok met een vintage uitstraling. Deze klok is onder andere gemaakt van gerecycled teakhout.

naar de website

wanddecoratie school vissen

DK) Metalen wanddecoratie school vissen in vrolijke kleuren

naar de website

Rond Paneel

(188)Behalve vierkante en rechthoekige wandpanelen zijn er ook volop ronde 3D houten panelen.De panelen hebben vaak de mooiste figuren.

naar de website

Kokmeeuwen

DK) Een leuke sfeervolle ijzeren muurdecoratie met een zwerm vliegende kokmeeuwen.

naar de website

Tropische Bladeren

DK) Een prachtige wanddecoratie bestaande uit vijf tropische bladeren. De bladeren zijn stuk voor stuk op een prachtige manier bewerkt. Mede door de perfecte kleurencombinatie heeft deze decoratie een luxe uitstraling.

naar de website

Maanvissen

DK) Geen aquarium in huis maar toch maanvissen. Dat kan met deze hele aparte ijzeren wanddecoratie. Het is een decoratie in de vorm van een school maanvissen. Deze wanddecoratie heeft echter niet de mooi kleuren die U gewend bent van tropische vissen.

naar de website

Wharf Scheepslamp

(164)Deze bijzondere wandlamp van het verlichtingsmerk KS-Verlichting is gemaakt van messing maar heeft een unieke bronskleur.Ook het model van deze prachtige lamp is echt wel bijzonder te noemen.Wanneer deze lamp bij U in de woning hangt zal deze zeker direct bij iedereen opvallen.

naar de website

Monita Jungle

116) uit de collectie van het Nederlandse woonmerk By Boo komt deze wanddecoratie "Monita Jungle" vervaardigd van bamboe in een mooie bescheiden kleurencombinatie. Haal de natuur in huis met item.

naar de website

Eclipse Led Lamp

(164)Een mooie vierkante elegante muurlamp in de kleur zwart.door de uitgekiende vormgeving heeft de lamp een mooie lichtbundel.

naar de website

Ronde Scheepslamp

(164)Een mooi rond model wandlamp welke ook als scheepslamp gebruikt kan worden.De lamp kan zowel aan de muur als plafond gebruikt worden.Het venster wordt bescherm door een stevig raster.

naar de website

Rode Bloemen

22) Een schilderij met bloemen past meestal wel in verschillende woonstijlen. Ook dit prachtige kunstschilderij met mooie rode bloemen tegen een lichtkleurige achtergrond.

naar de website

Paneel grijs 60 CM.

(188)een prachtig rond houten paneel in de kleur grijs.Bestel dit mooie paneel in de online winkel.

naar de website

Wandfoto Touched Flowers

116) Weer zo een prachtige wanddecoratie uit de collectie van Kare Deskign wandfoto "Touched Flowers Bouquet" Behoorlijk veel kleur. Met de hand afgewerkt met acrylverf.

naar de website

Veranda Lamp

(164)Een mooie stoere en zeker aparte wandlamp welke meestal in de veranda gebruikt wordt.Het is een metalen lamp met een glazen geribbeld venster.

naar de website

Kleurrijk Kunstwerk

22) Misschien lijkt het hier of de kunstschilder zomaar een aantal kleuren over het doek heeft uitgesmeerd maar dat is niet zo. Het kunstwerk bestaat uit zes hoofdkleuren welke door de kunstschilder in een bepaald patroon is aangebracht. Het is een erg modern en kleurrijk kunstwerk geworden.

naar de website

Buitenlamp Venlo

(164)Deze zestig centimeter hoge buitenlamp is van het bekende verlichtingsmerk KS. De lamp is vervaardigd uit gegoten aluminium en is voorzien van een dubbele laag poedercoating.Plaats aan eke kant van de voordeur deze mooie wandlamp voor het beste resultaat.

naar de website

Druivenrank met Wijnflessen

DK) Een leuke zomerse wanddecoratie met een afbeelding van druivenrank, wijnflessen en wijnglas.

naar de website

3D Abstract Wanddecoratie

DK) Een erg mooie 3D abstracte metalen wanddecoratie welke is opgebouwd uit een aantal cirkels en andere metalen elementen.Vrijwel alle cirkels zijn geheel of voor een deel gehamerd. Let verder ook maar eens op de mooie warme kleuren van dit model. Dit exemplaar is te koop bij de wanddecoratie-specialist Dekogifts.

naar de website

Spiegel met houtbewerking

DK) Zeer bijzonder aparte spiegel met een houtbewerking in de vorm van bloemen. Ook een variant te verkrijgen met een bladmotief. Afmeting van deze spiegel is 60 x 60 cm

naar de website

Wereldmap

DK) Wanddecoratie dubbele wereldmap

naar de website

Levensboom

DK) Het meest opvallende van deze metalen levensboom is de kleur. Het is een mengeling van de kleuren rood, roestbruin en zwart. Het is een wanddecoratie in een rond frame.

naar de website

Levensboom zwart

DK) Een zeer bijzondere wanddecoratie in de vorm van een levensboom. de kleur is zwart en door de blaadjes zijn enkele vogeltjes zichtbaar. Doorsnede 40 cm

naar de website

wanddecoratie Vogels RVS

DK) Deze mooi glimmende wanddecoratie is gemaakt van RVS. De kleuren zijn messing en of koper.

naar de website

Boom Evie

DK) Een metalen boom als wanddecoratie in de woonkamer. Het is een boom in de kleur lever/beige. Een 3D wanddecoratie als deze past perfect in een modern interieur.

naar de website

Spiegel Pokeren

116) Spiegels zijn saai. Echt niet dus, deze wandspiegel van Seletti is voor pokerliefhebbers een must. Een afmeting van hoogte 72 cm en breed 68 cm absoluut niet te klein.

naar de website

Film / Theater

DK) Voor de liefhebbers van Theater en film is dit een leuk item voor aan de muur. Gemaakt van hout en metaal. 1 zijde open en 1 zijde Close.

naar de website

Wandpaneel Ciro

(188)Een prachtig vierkant wandpaneel in de kleur Light Grey.Het houten kunstobject heeft een afmeting van 90 X 90 centimeter.

naar de website

Vogels in Vlucht

DK) Vogels is een mooi onderwerp om te gebruiken als decoratieve uitingen. Er zijn ook ontelbare kunstschilderijen gemaakt met vogels als afbeelding. Ook deze metalen wanddecoratie heeft het onderwerp vogels.

naar de website

Paneel Barcelona

(188)Kijk eens hoe prachtig en fijnmazig dit houten paneel is uitgesneden tot een waar kunstwerk van 120 X 120 centimeter.

naar de website

Stoere Wandklok 110 CM

188) Deze klok is niet te missen wanneer hij aan de muur hangt in een woonkamer. Met zijn 110 centimeter diameter is het een behoorlijk opvallende verschijning.

naar de website

metalen bloemen kunstobject

DK) Een metalen kunstobject voor aan de muur in de vorm van een soort bloemstuk. Let vooral eens op de mooi kleuren van het wandobject.

naar de website

Bijzondere Wandlamp

(164)Dit is echt een heel bijzonder model wandlamp.Het is eigenlijk een wandlamp en hanglamp tegelijk.De wandlamp met zijn vintage uiterlijk is vervaardigd uit messing.

naar de website

Wandlamp Capital

(164)Deze wandlamp valt op door zijn strakke vormgeving.Het is een bijzonder exemplaar gemaakt van brons.

naar de website

Glass Foto Native Front

116) Glass Foto Native Front. Elegante krijger te kiezen uit mannelijk of vrouwelijk. Gemaakt van glas in de kleuren wit en zwart.

naar de website

Rond Paneel 90 CM

(188)Een prachtig stuk houtsnijwerk in een rond model.Het is een heel fijnmazig gesneden exemplaar met een diameter van 90 centimeter.

naar de website

Glass Red Tree

116) Deze bijzondere wanddecoratie is gemaakt van kunststof met een laagje veiligheidsglas en komt uit de collectie van het woonmerk Kare Design. afmeting van dit schilderij is 80 x 80 cm. De naam spreekt voor zichzelf. "Glass Red Tree"

naar de website

Wandschap Kingston

116) Wandschap "Kingston" een combinatie van metaal en grof hout, waardoor de stoere uitstraling ontstaat. Te bestellen in verschillende afmetingen. Zo kunt u net als op de foto combineren met deze wandschappen van verschillende afmetingen

naar de website

metalen frame Wijn

DK) Rechthoekig metalen frame met een voorstelling van wijnflessen, wijnglazen en druivenranken. Leuke wanddecoratie voor de horeca

naar de website

3D Wanddecoratie Blokken

DK) Een mooie 3D metalen wanddecoratie in een ijzerkleur. De kunstenaar heeft hier een aantal ijzeren blokjes vastgemaakt op het metalen frame. Het is een echt kunstobject

naar de website

Metalen Wandklok

188) Een bijzonder mooie ronde metalen wandklok van bijna een meter groot. Het is een klok met een industrieel uiterlijk. Tevens zijn de tandwielen zichtbaar.

naar de website

Gevellamp Notaris

(164)Een prachtige en hele grote luxe gevellamp van het zeer goed bekend staande verlichtingsmerk KS-Verlichting.De lamp is voorzien van een sierlijk gevormde muursteun en een mooie glimmende zilverkleurige deksel.

naar de website

Wanddecoratie Carlijn

DK) Het is wel te begrijpen dat de kunstenaar deze 3D wanddecoratie de naam chaos heeft gegeven.

naar de website

Olifant mandala patroon

DK) Deze wanddecoratie geheel gemaakt van hout is in de vorm van een olifant met een Mandala patroon. De kleur is off-white lichte vintage afwerking

naar de website

wandrek Sevilla

116) Wandrek "Sevilla" een aparte manier om wat spulletjes uit te stallen. Gemaakt van stoer grof hout en metaal. 4 schappen. Het gehele wandrek heeft een vintage uiterlijk

naar de website

Jazz Muzikant

DK) Dit is een perfecte wanddecoratie om te gebruiken in een Jazz-cafe. Het is een muziekkant die een saxofoon bespeelt.

naar de website

Dubbel metalen frame rond

DK) Metalen wanddecoratie dubbel frame met het tafereel van bladeren in de bomen. De kleur is zwart.

naar de website

XL Wandklok van Metaal

188) Grote XL metalen wandklok met bewegende tandwielen. Deze zogenaamde tandwielklok heeft Romeinse cijfers en is uitgevoerd in vintage koperkleur.

naar de website

schilderij Red Eye Lady

116) Schilderij "Red Eye Lady" is heel opvallend en prachtig van kleurencombinatie. Afgewerkt met de hand. Afmeting 140 x 90 cm

naar de website

Drie grote Vogels

DK) Deze muurdecoratie van metaal bestaat uit drie grote imposante vogels met grote snavels. Waarschijnlijk moeten het reigers voorstellen. Deze muurdecoratie is 100 centimeter breed en 52 centimeter hoog.

naar de website

Resident Muurlamp

(164)Een bijzonder mooie en stijlvolle slanke muurlamp vervaardigd uit brons.Het is een glimmende armatuur met een melkglas wit venster welke bescherm wordt door vier metalen spijlen.

naar de website

Robuuste Muurlamp

(164)Deze vintage uitziende wandlamp wordt ook wel als scheepslamp gebruikt.Het is een stoere robuuste lamp gemaakt van messing maar met een verouderde bronzen look.De lamp kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

naar de website

Spiegel Pineapple

116) Bijzondere spiegel in de vorm van een ananas. Spiegel "Pineapple" uit hetn assortiment van Kare Desing is gemaakt van Aluminium, mdf en glas en heeft een afmeting van 82 x 41 cm.

naar de website

Apart Vierluik

22) Als dit niet bijzonder is dan weet ik het niet meer. De gezichten op dit vierluik heeft de kunstenaar geschilderd door middel van een paar witte dunne lijnen. Misschien is dat juist de reden dat het schilderij zo een mooi en apart uiterlijk heeft.

naar de website

Negenluik

22) Dit supermoderne kunstschilderij bestaat uit maar liefst negen kleine vierkante canvasdoeken. Elk afzonderlijk deel heeft een afmeting van 30 X 30 centimeter. Het werk i geschilderd door kunstschilderes Ines.

naar de website

Negenluik Rond

22) Het bijzondere aan deze wanddecoratie is dat de canvaspanelen niet vierkant maar rond zijn. Verder valt het kunstwerk ook extra op door de vele moderne kleuren welke kunstschilder Ines heeft gebruikt.

naar de website

Wandlamp Saphire

(164)Hier ziet U wederom weer een mooie wandlamp met een heel bijzonder design.De prachtige wandlamp is vervaardigd uit messing en heeft een oud zilveren kleur.

naar de website

Wandplank Marqant

116) Wandplanken "Marqant" zijn niet gewoon plankjes voor aan de muur, mar zijn gemaakt van Polyresin met een marmer effect. Zeer decoratief. De afmeting 34.5 x 15 cm. De kleur is zwart met marmermotief. Ook te bestellen in een witte variant.

naar de website

Frame met Wijnflessen

DK) Een groot rond metalen frame met wijnflessen en glazen. Het is een perfecte wanddecoratie voor een horecazaak.

naar de website

Grote Tandwielklok

188) Een tandwielklok is de laatste trend wat betreft wonen en inrichten. Deze opvallende grote wandklok heeft zichtbare tandwielen. De klok wordt afgedekt door een ronde glazen plaat.

naar de website

Music Hart

DK) Een mooie en sierlijke metalen wanddecoratie in de vorm van een muzieknotenbalk. Het leuke is dat de wanddecoratie in een hartvorm gebogen is.

naar de website

Grote Open Wandklok 110 CM

188) Deze grote open metalen wandklok is misschien wel te groot voor de gemiddelde woonkamer. De opengewerkte klok is ruim groter dan een meter. De robuuste wandklok met zijn Romeinse cijfers is uitgevoerd in antiek goud, brons en zwart.

naar de website

Bewerkte Cirkels

DK) Deze wanddecoratie bewerkte cirkels passen in een modern interieur.

naar de website

Mandala patroon

DK) Wanddecoratie in de vorm van een waaier met een Mandala patroon.

naar de website

Wereldmap

DK) Een kleine maar erg leuke wanddecoratie in de vorm van een wereldbol. Let eens op de mooie kleuren van deze decoratie

naar de website

Solar

DK) Dit is een metalen wanddecoratie in de vorm van een tak met bladeren in een mooie kleurencombinatie van licht en donker koper en grijs afmeting 107 cm x 95 cm

naar de website

Grote Levensboom

DK) In elke woning hoort tegenwoordig een metalen levensboom te hangen. Deze wanddecoratie heeft de mooie kleur honing/goud met een vintage look. De doorsnede van deze muurdecoratie is 100 cm

naar de website

Golden Rosso

DK) Golden Rosso is een metalen muurdecoratie in de vorm van een bloemenzee in abstracte uitvoering. De gebruikte kleuren zijn grijs rose/beige en goudkleurige detail. De afmeting is maar liefst 135 cm breed en 72 cm hoog

naar de website

Wanddecoratie Schildpadden

DK) Of dit schildpadden of zeeschildpadden zijn weten wij niet. Het is wel een prachtige wanddecoratie met mooi kleuren.

naar de website

Luxe Buitenlamp

(164)Een luxe en super opvallende buitenlamp met een sierlijke koperen deksel.Het is een perfecte lamp voor aan de buitenmuur van bijvoorbeeld een grachtenpand.

naar de website

Spot met Sensor

(164)Een mooie kleine spot voor aan de muur met een naar beneden schijnende lichtbundel.De bijzondere wandlamp is van RVS en heeft een strakke vormgeving.

naar de website

Summer City

22) Een groot opvallend en supermodern skyline schilderij op canvas. De kunstenaar heeft hiervoor extra veel felle moderne kleuren gebruikt. De zijkant van dit doek is ook geschilderd dus er hoeft geen lijst om. Het schilderij kan direct aan de muur opgehangen worden.

naar de website

3D houten Paneel

(188)Een erg leuk en sfeervol 3D houten wanddecoratie met een landelijke uitstraling.

naar de website

Wanddecoratie Wijn

DK) Hier ziet U een hele moderne en kleurrijke wanddecoratie met een sterk 3D effect. De wanddecoratie kan zowel in de lengte als in de breedte opgehangen worden.

naar de website

Vintage Stallamp

(164)Deze prachtige vintage uitziende hanglamp wordt vaak in de stal of veranda gebruikt.Het venster van helder glas wordt bescherm door een raster.

naar de website

Wanddecoratie Vissen

DK) Er zijn verschillende metalen wanddecoraties in de vorm van dieren maar meestal zijn dat vogels. Dit is een wanddecoratie met vissen.

naar de website

Abstract Wendy

DK) Behalve vierkante of rechthoekige wanddecoraties zijn er ook ronde modellen. Dit is een rond exemplaar gemaakt van hergebruikt ijzer. De kunstenaar heeft de decoratie mooie kleuren gegeven.

naar de website

Cirkels

DK) Wanddecoratie abstract James is in multicolor en de opgelaste cirkels zijn allemaal anders van structuur en kleur. Een opvallend stukje kunst voor aan uw muur met een afmeting van 134 centimeter

naar de website

Paneel 150 X 60 CM

(188)Dit het rechthoekig houten wandpaneel in de kleur white-wash.Het is een sfeervol kunstwerk welke het beste zou passen in een landelijk interieur.

naar de website

Wandschap Bahama's

116) Wandschap "Bahama's bestaat uit elementen 2 en 3 vakjes per stuk. Op de foto ziet u een combinatie van wandschappen van 2 en 3 vakken. De ingelegde strookjes hout zorgen voor een speciaal effect.

naar de website