Bijzondere-wanddecoraties

Bijzondere-wanddecoraties

Welkom

Welkom op de website waar wij een aantal bijzondere-wanddecoraties bij elkaar hebben gezocht.Deze wanddecoraties vinden wij bijzonder omdat zij iets afwijken van het standaard schilderij of houten tekstbord.De wanddecoratie die wij hebben uitgekozen zijn bijvoorbeeld erg groot, apart materiaal, moeilijk te vervaardigen, supermodern of heel vintage of bijvoorbeeld een heel apart model.De vele wanddecoratie die wij hebben gevonden kunnen online aangeschaft worden bij verschillende webwinkels.Het zijn wel webwinkels welke gespecialiseerd zijn in de woninginrichting.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in de webwinkel van de betreffende aanbieder.

metalen wanddecoratie Pilan

Hier ziet U een 3D metalen wandobject met een groot aantal metalen cirkels vastgemaakt op een rooster.De wanddecoratie is bewust vintage gemaakt

naar de website

Wandpaneel Palma

(188)Een prachtig stukje houtsnijwerk in de vorm van een groot 3D-houten wandpaneel.De afmeting van dit prachtige decoratieve exemplaar is 120 X 120 centimeter.

naar de website

Boom Toledo

Een metalen boom als wanddecoratie met bijzonder mooi beschilderde bladeren.

naar de website

Abstract Vierkantjes

Dit is een handgemaakte ijzeren muurdecoratie met de kleuren goud, blauw en petrol. Het betreft een aantal open en dichte vierkante stukjes metaal vastgemaakt op een ondergrond.Dit bijzondere exemplaar past het beste in een modern interieur.

naar de website

Rond Paneel

(188)Behalve vierkante en rechthoekige wandpanelen zijn er ook volop ronde 3D houten panelen.De panelen hebben vaak de mooiste figuren.

naar de website

Abstract Swirl

Deze mooie slanke stijlvolle wanddecoratie is echt een bijzondere verschijning.Het is een goudkleurig met lichtgroen exemplaar van iets meer dan een meter groot.

naar de website

Kippen

Dit is echt een leuke wanddecoratie voor voor een landelijk interieur.U ziet hier drie kippen en een haan gemaakt van oud ijzer.De wanddecoratie is iets kleiner dan een meter en behalve in de woonkamer wordt deze decoratie ook wel in de veranda gebruikt.

naar de website

Papegaai

Dit is een hele kleine wanddecoratie in de vorm van een fel gekleurde papegaai.Behalve in de woonkamer wordt deze wanddecoratie ook wel in de slaapkamer van de kinderen gebruikt.

naar de website

Maanvissen

Geen aquarium in huis maar toch maanvissen.Dat kan met deze hele aparte ijzeren wanddecoratie.Het is een decoratie in de vorm van een school maanvissen. Deze wanddecoratie heeft echter niet de mooi kleuren die U gewend bent van tropische vissen.

naar de website

Wanddeco Alma

Wanddecoratie geheel vervaardigd van metaal "Alma" een abstracte wanddeco met ronde opengewerkte vormen. In het hart van de vormen zitten subtiele spiegeltjes. De breedte van deze abstracte muurdecoratie is 135 cm

naar de website

Zwaluwen

Deze wanddecoratie stelt een zwerm vliegende zwaluwen voor.De wanddecoratie is voorzien van fantasiekleuren.

naar de website

Uil op Tak

Dit is een niet al te grote moderne wanddecoratie in de vorm van een uil op een tak.De decoratie is extra opvallend door de heldere moderne kleuren.

naar de website

Hippie Camper

Een leuke nostalgische metalen wanddecoratie in de vorm van een camper-bus. Deze campers werden in de jaren 60 en 70 veel gebruikt door hippies. Het is echt een leuke wanddecoratie die ons doet denken aan de Flower Power periode.

naar de website

3D houten Paneel

(188)Een erg leuk en sfeervol 3D houten wanddecoratie met een landelijke uitstraling.

naar de website

Tak met Vlinders

Deze metalen muurdecoratie bestaat uit een tak waarop een aantal vlinders op zijn vastgemaakt.

naar de website

Eclipse Led Lamp

(164)Een mooie vierkante elegante muurlamp in de kleur zwart.door de uitgekiende vormgeving heeft de lamp een mooie lichtbundel.

naar de website

Ronde Scheepslamp

(164)Een mooi rond model wandlamp welke ook als scheepslamp gebruikt kan worden.De lamp kan zowel aan de muur als plafond gebruikt worden.Het venster wordt bescherm door een stevig raster.

naar de website

BY-BOO 3D Art

(06)Een aparte zwarte BY-BOO skull 3D Art

naar de website

Buitenlamp Venlo

(164)Deze zestig centimeter hoge buitenlamp is van het bekende verlichtingsmerk KS. De lamp is vervaardigd uit gegoten aluminium en is voorzien van een dubbele laag poedercoating.Plaats aan eke kant van de voordeur deze mooie wandlamp voor het beste resultaat.

naar de website

Ballerina

Hier ziet U een abstract geschilderde ballerina.Het is misschien ook leuk om dit prachtige schilderij cadeau te geven aan een ballerina.

naar de website

Veranda Lamp

(164)Een mooie stoere en zeker aparte wandlamp welke meestal in de veranda gebruikt wordt.Het is een metalen lamp met een glazen geribbeld venster.

naar de website

Rooster

Een bijzonder mooie en imposante afbeelding van een grote mooi gekleurde haan.Het is een vierkant kunstschilderij gemaakt met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Abstract Carola

Deze prachtige 3D wanddecoratie of eigenlijk een 3D kunstobject is zowel als vorm en als kleur super bijzonder te noemen.De metalen cirkels van dit kunstwerk zijn heel mooi bewerkt en met de hand beschilderd.

naar de website

Aparte Boom

Hier kijkt U naar een hele aparte abstracte boom die gebruikt wordt als wanddecoratie in het interieur.Let vooral eens op en bijzonder mooie kleuren.

naar de website

Paneel Barcelona

(188)Kijk eens hoe prachtig en fijnmazig dit houten paneel is uitgesneden tot een waar kunstwerk van 120 X 120 centimeter.

naar de website

Skyline Metaal

Een skyline kennen wij meestal van een poster of kunstschilderij.Dit is echter een skyline van metaal.Het 3D metalen kunstobject is gemaakt uit zoveel mogelijk gebruikte materialen.De kunstenaar heeft dit werk met de hand vervaardigd.

naar de website

Boom Boras

Een metalen boom in abstracte vorm als moderne wanddecoratie.

naar de website

Wandpaneel Ciro

(188)Een prachtig vierkant wandpaneel in de kleur Light Grey.Het houten kunstobject heeft een afmeting van 90 X 90 centimeter.

naar de website

Abstract Vector

Deze prachtige grote wanddecoratie is opgebouwd uit een groot aantal metalen cirkels met steeds weer een andere afmeting en een andere vorm.Ook de kleuren zijn steeds weer anders van dit 3D metalen muurobject.

naar de website

Nairobi

Een zeer aparte ijzeren muurdecoratie in de kleuren zwart en wit.Doordat de metalen cirkels naar voren zijn gebogen is er een sterk 3D uiterlijk.

naar de website

Olijfboom

Een metalen olijfboom als muurdecoratie in de woonkamer is ook heel erg mooi en apart.Deze muurdecoratie is iets meer dan een meter breed.

naar de website

Vliegende Eenden

Een wanddecoratie met de vorm van vliegende eenden komt niet echt veel voor.Meestal zijn het andere of een kleinere soort vogels.Het is echt een prachtig exemplaar met een sterk 3D effect.

naar de website

Golvend metalen object

Een leuk model metalen muurdecoratie met lichtgroene en koperkleurige cirkels.Een deel van de cirkels zijn opengewerkt.

naar de website

Adelaar

Wie wil er nu geen prachtige indrukwekkende adelaar als wanddecoratie in de woonkamer hebben.Deze handgemaakt 3D metalen adelaar is bevestigd op een dikke metalen wandplaat.

naar de website

metalen bloemen kunstobject

Een metalen kunstobject voor aan de muur in de vorm van een soort bloemstuk.Let vooral eens op de mooi kleuren van het wandobject.

naar de website

Twee Deuren

(06)Een heel bijzonder houten wandpaneel in de vorm van twee deuren of ramen.Het is een wandpaneel van het woonmerk Tower-Living.

naar de website

Abstract Centaurus

Een behoorlijk grote metalen wanddecoratie bestaande uit mooie bewerkte cirkels.

naar de website

Wandlamp Capital

(164)Deze wandlamp valt op door zijn strakke vormgeving.Het is een bijzonder exemplaar gemaakt van brons.

naar de website

Muurdecoratie Uil

Een leuke gekleurde metalen wanddecoratie in de vorm van een uil op een tak.Het is een decoratie met een modern uiterlijk.

naar de website

School Vissen

Hier ziet U een groot canvasschilderij met een school vissen als afbeelding.Het is een abstract geschilderd werk voorzien van mooie fantasiekleuren.

naar de website

Vintage Stallamp

(164)Deze prachtige vintage uitziende hanglamp wordt vaak in de stal of veranda gebruikt.Het venster van helder glas wordt bescherm door een raster.

naar de website

Wild Poppy

Een schilderij met bloemen past meestal wel in verschillende woonstijlen.Ook dit prachtige kunstschilderij met grote rode klaprozen tegen een lichtkleurige achtergrond.

naar de website

Frozen Flowers

De kunstschilder moet toch over een hele goede schildertechniek beschikken om een afbeelding op deze manier te schilderen.Het is werkelijk een prachtig kunstschilderij geworden welke makkelijk in diverse woonstijlen gecombineerd kan worden.

naar de website

Vierluik Landschap

Dit is een vierluik-schilderij met een afbeelding van een landschap.Het vierluik heeft twee liggende en twee staande panelen.

naar de website

Modern Drieluik

Een bijzonder mooi en kleurrijk drieluik-schilderij.Het is een schilderij met een moderne uitstraling geschikt voor een moderne omgeving.U kan dit mooie drieluik bestellen in de online galerie van Kunstvoorjou.nl

naar de website

Wandlamp Saphire

(164)Hier ziet U wederom weer een mooie wandlamp met een heel bijzonder design.De prachtige wandlamp is vervaardigd uit messing en heeft een oud zilveren kleur.

naar de website

Summer in the City 2

Een zeer opvallend vierkant kunstschilderij gemaakt door een echte ervaren kunstschilder.Het doek is zo opvallend door de bijzondere kleurencombinatie.Dit schilderij is bedoeld voor een modern ingerichte woning.

naar de website

Tweeluik IJzer

Deze 3D ijzeren wanddecoratie bestaat uit twee delen.Zowel in vorm als in kleur is deze decoratie heel bijzonder te noemen.Doordat de wanddecoratie geheel is gehamerd geeft dat nog een extra aparte uitstraling.

naar de website

Veel metalen Rondjes

Een muurdecoratie bestaande uit honderden kleine metalen rondjes in mooie vrolijk kleuren

naar de website

Gevellamp Notaris

(164)Een prachtige en hele grote luxe gevellamp van het zeer goed bekend staande verlichtingsmerk KS-Verlichting.De lamp is voorzien van een sierlijk gevormde muursteun en een mooie glimmende zilverkleurige deksel.

naar de website

Negenluik Rond

Het bijzondere aan deze wanddecoratie is dat de canvaspanelen niet vierkant maar rond zijn.Verder valt het kunstwerk ook extra op door de vele moderne kleuren welke kunstschilder Ines heeft gebruikt.

naar de website

Resident Muurlamp

(164)Een bijzonder mooie en stijlvolle slanke muurlamp vervaardigd uit brons.Het is een glimmende armatuur met een melkglas wit venster welke bescherm wordt door vier metalen spijlen.

naar de website

Robuuste Muurlamp

(164)Deze vintage uitziende wandlamp wordt ook wel als scheepslamp gebruikt.Het is een stoere robuuste lamp gemaakt van messing maar met een verouderde bronzen look.De lamp kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

naar de website

Apart Vierluik

Als dit niet bijzonder is dan weet ik het niet meer.De gezichten op dit vierluik heeft de kunstenaar geschilderd door middel van een paar witte dunne lijnen.Misschien is dat juist de reden dat het schilderij zo een mooi en apart uiterlijk heeft.

naar de website

Rond Paneel 90 CM

(188)Een prachtig stuk houtsnijwerk in een rond model.Het is een heel fijnmazig gesneden exemplaar met een diameter van 90 centimeter.

naar de website

Moderne Dans

Een prachtig en apart geschilderd modern kunstschilderij met afbeeldingen van moderne dans.Het kunstwerk is in abstracte vorm geschilderd wat het een extra bijzonder uiterlijk geeft.

naar de website

Grote Decoratie

Een bijzonder mooie grote ronde wanddecoratie gemaakt van hergebruikt metaal.De wanddecoratie heeft een ronde diep paarse kern met opvallende glimmende zilverkleurige cirkels.

naar de website

Vijfluik Schilderij

Hier ziet U een vijfluik-schilderij waarvan de afzonderlijke canvasdoeken verschillende afmetingen hebben.Het vijfluik hangt trapsgewijs aan de muur en in het middelste doek heeft de kunstenaar twee abstract geschilderde figuren geschilderd.Het kunstwerk heeft weinig kleur waardoor het een extra stijlvol uiterlijk heeft gekregen.

naar de website

Cappuccino

Dit is echt een hele leuke en grappige wanddecoratie.Misschien leuk om cadeau te geven of als decoratie in een horecazaak.

naar de website

Drieluik rode Boom

Dit mooie abstract geschilderde kunstschilderij bestaat uit drie doeken.Het is een werk met een afbeelding van een rode boom.Let eens op het mooie effect van de achtergrond.

naar de website

Negenluik

Dit supermoderne kunstschilderij bestaat uit maar liefst negen kleine vierkante canvasdoeken.Elk afzonderlijk deel heeft een afmeting van 30 X 30 centimeter.Het werk i geschilderd door kunstschilderes Ines.

naar de website

Gekleurde Zebra

Dit canvasschilderij met een afmeting van 150 X 50 centimeter heeft een afbeelding van drie zebra,s.Let eens goed op de leuke fantasiekleuren welke de kunstschilder heeft gebruikt.

naar de website

Kleurrijk Kunstwerk

Misschien lijkt het hier of de kunstschilder zomaar een aantal kleuren over het doek heeft uitgesmeerd maar dat is niet zo.Het kunstwerk bestaat uit zes hoofdkleuren welke door de kunstschilder in een bepaald patroon is aangebracht.Het is een erg modern en kleurrijk kunstwerk geworden.

naar de website

Wharf Scheepslamp

(164)Deze bijzondere wandlamp van het verlichtingsmerk KS-Verlichting is gemaakt van messing maar heeft een unieke bronskleur.Ook het model van deze prachtige lamp is echt wel bijzonder te noemen.Wanneer deze lamp bij U in de woning hangt zal deze zeker direct bij iedereen opvallen.

naar de website

klimmende mannetjes

Deze wanddecoratie bestaat uit een set van twee frame`s waarop drie klimmende mannetjes zijn te zien.Heel erg grappig

naar de website

Grote Olifant

Een bijzonder mooi geschilderd vierkant canvasschilderij met een afbeelding van een grote olifant of mammoet.De kunstschilder heeft hiervoor een aantal leuke fantasiekleuren gebruikt.

naar de website

Crazy Wheels

De reden waarom de kunstenaar dit muurobject Crazy wheels heeft genoemd is omdat de cirkels niet echt rond zijn.Elke cirkel is voorzien van een koperkleurige kern.Dit muurobject is vervaardigd uit gerecyclede materialen.

naar de website

Deer

Een prachtig kunstschilderij met een imposante afbeelding van een groot hert.Het bijzondere van dit schilderij is dat het net is alsof de afbeelding op hout is aangebracht.Het is natuurlijk gewoon canvasdoek.

naar de website

Paneel grijs 60 CM.

(188)een prachtig rond houten paneel in de kleur grijs.Bestel dit mooie paneel in de online winkel.

naar de website

Dame met Cocktail

Hier ziet U ook een hele leuke metalen wanddecoratie in de vorm van een dame zittend aan een tafeltje.Het is ook een leuke wanddecoratie voor bijvoorbeeld een horecazaak.Bestel deze leuke wanddecoratie voor uzelf of geef hem cadeau aan iemand.

naar de website

Bijzondere Wandklok

(66)Een bijzondere wandklok is eigenlijk ook een bijzondere wanddecoratie.Deze wandklok is gemaakt van metaal en hout.De klok is voorzien van Romeinse cijfers.

naar de website

Abstract Elijah

Behalve vierkante of rechthoekige wanddecoraties zijn er ook ronde modellen.Dit is een rond exemplaar gemaakt van hergebruikt ijzer.De kunstenaar heeft de decoratie mooie kleuren gegeven.

naar de website

Paneel 150 X 60 CM

(188)Dit het rechthoekig houten wandpaneel in de kleur white-wash.Het is een sfeervol kunstwerk welke het beste zou passen in een landelijk interieur.

naar de website

Abstract Murcia

Abstract Murcia is een grote en bijzondere 3D metalen wanddecoratie met veel verschillende kleuren en vormen.De kleine stukjes metaal zijn steeds weer op een andere manier bewerkt door de kunstenaar.Een aantal stukjes gebogen metaal zijn tevens geribbeld.

naar de website

Prachtig

Dit is echt een prachtige grote 3D wanddecoratie met een afbeelding van een groot schip.Het is een dikke 3D plaat waarop het prachtige schip op is vastgemaakt.

naar de website

Treurwilg

Wanneer U deze bijzonder grote wanddecoratie in uw woonkamer wilt hebben dient U wel over voldoende vrije ruimte te beschikken aan de muur.Deze prachtige treurwilg is namelijk 120 X 90 centimeter in omvang.

naar de website

Rode Klaprozen

Dit is een kleine metalen wanddecoratie met een aantal mooi gekleurde rode klaprozen.De wanddecoratie heeft een licht 3D effect en is echt heel bijzonder van uitstraling.

naar de website

Frans Terras

Hier ziet U een prachtige metalen wanddecoratie in de vorm van een Frans Terras. Deze bijzondere wanddecoratie is geheel met de hand gemaakt met hergebruikt metaal.De stukjes metaal zijn netjes aan elkaar gelast waarna dit prachtige exemplaar is ontstaan.Deze wanddecoratie is makkelijk te combineren in verschillende woonstijlen.

naar de website

Zwerm Vogels

Hier ziet U echt een hele bijzondere wanddecoratie in de vorm van een zwerm vogels.Deze wanddecoratie is geheel met de hand gemaakt door de verschillende stukken hergebruikt metaal geduldig aan elkaar te lassen.

naar de website

Rode Boom

Een kunstschilderij met een hele bijzondere afbeelding.Het betreft een abstract geschilderde roodkleurige boom.Het bijzondere aan dit doek is de aparte achtergrond waardoor het schilderij een 3D-effect heeft gekregen.

naar de website

Luxe Buitenlamp

(164)Een luxe en super opvallende buitenlamp met een sierlijke koperen deksel.Het is een perfecte lamp voor aan de buitenmuur van bijvoorbeeld een grachtenpand.

naar de website

Spot met Sensor

(164)Een mooie kleine spot voor aan de muur met een naar beneden schijnende lichtbundel.De bijzondere wandlamp is van RVS en heeft een strakke vormgeving.

naar de website

Bijzondere Wandlamp

(164)Dit is echt een heel bijzonder model wandlamp.Het is eigenlijk een wandlamp en hanglamp tegelijk.De wandlamp met zijn vintage uiterlijk is vervaardigd uit messing.

naar de website

Final Fantasy

Dit is wel een heel apart en bijzonder kunstschilderij.Het betreft een afbeelding van twee zwevende handen boven een mensenmassa.Misschien stelt het een soort concert voor.Het is in ieder geval wel een heel opvallend schilderij met een modern uiterlijk.

naar de website

Flamengo

Dit bijzondere schilderij is gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Zenon Emmanuel.Het schilderij heeft de naam Flamengo gekregen.Met een beetje fantasie zijn hier wel elementen in terug te vinden van deze Spaanse dans.

naar de website

Drie Hanen

Een groot kleurrijk schilderij met drie prachtig geschilderde hanen.Het schilderij al zeker behoorlijk opvallen wanneer U dit exemplaar als wanddecoratie in de woonkamer gebruikt.

naar de website

Frida Oskar Sisters

Een erg leuk en vrolijk geschilderd vierkant canvasdoek.Het is een abstract geschilderde voorstelling van een aantal mensen.De felle kleuren en de witte achtergrond zorgen voor een moderne uitstraling.

naar de website

Summer City

Een groot opvallend en supermodern skyline schilderij op canvas.De kunstenaar heeft hiervoor extra veel felle moderne kleuren gebruikt.De zijkant van dit doek is ook geschilderd dus er hoeft geen lijst om.Het schilderij kan direct aan de muur opgehangen worden.

naar de website

Portret Schilderij

Hier ziet U een heel apart portret schilderij van Audry Hepburn. Het kunstwerk is gemaakt met extra dikke klodders acrylverf waardoor het werk een 3D uiterlijk heeft gekregen.

naar de website

Tak met Bladeren

Dit is een metalen wanddecoratie in de vorm van een aantal grote bladeren.Let is eens op de bijzondere kleuren van deze decoratie.

naar de website

Rechthoek Paneel

(06)Dit mooi bewerkte houten wandpaneel van het woonmerk Label51 kan zowel in de lengte als in de breedte gebruikt worden.

naar de website

Meeting

Dit mooie abstract figuratief kunstschilderij is gemaakt door Ines.Het is een anderhalve meter groot canvasdoek met een modern uiterlijk.

naar de website

Park met Bankje

Deze sfeervolle metalen wanddecoratie is helemaal uit kleine stukjes metaal-draad gemaakt.De stukjes zijn door de kunstenaar met de hand aan elkaar gelast.

naar de website

Wanddecoratie Umbrello

Hier ziet U een hele moderne en kleurrijke wanddecoratie met een sterk 3D effect.De wanddecoratie kan zowel in de lengte als in de breedte opgehangen worden.

naar de website